Het Grote Yogaproject in Mechelen

f

43375232_2162415723791985_3052366320201891840_n.jpg

Deze zomer streek het Grote Yogaproject neer in Mechelen: Drie yogasessies op drie bijzondere locaties in onze stad. De opbrengst van deze yogasessies vloeiden integraal naar een project dat de stad ten goede komt. De stad Mechelen koos voor een beweegbank: een meerpersoons zitbank met meervoudige fitnessfuncties. 

Het Grote Yogaproject, initiatief van Nina De Man en Pieter Van Bocxlaer, was een groot succes in Mechelen. De dienst Sport van de stad Mechelen ondersteunde mee het project in samenwerking met mmMechelen Feest vzw.

Met drie zeer bijzondere locaties; de Mechelse Kruidtuin, in het zand op de Grote Markt en de kerk van het Cultuurcentrum, konden we rekenen op 222 enthousiaste deelnemers. Het speciale aan deze editie was het grote aantal yogadocenten uit de regio die spontaan hun hulp aanboden. Door samen te werken met lokale yogastudio’s konden deelnemers kennismaken met een groot aanbod aan verschillende yogastijlen en vormen..

Dankjewel aan alle yogi’s, partners en uiteraard Stad Mechelen en De Zomer is van Mechelen om het allemaal mogelijk te maken! 

dzivm_logo.jpgTORFS_logo_Q_C_zbspringbok