Over Ons

 

Naamloos
Nina houdt van een sterk verhaal. Ze studeerde af als vertaler, volgde een postgraduaat journalistiek en ging een boeiende carrière in de media tegemoet. Ze werkte voor Jim-Tv, VTM, Studio Brussel en werd zelfs trendwatcher voor de Britse radiozender BBC World. Yoga kwam erbij om het hoofd te bieden aan de drukte. Nina was 28 toen ze voor het eerst op een yogamatje plaatsnam. Ze vond er rust en een verhullende kennismaking met zichzelf. Yoga werd al gauw een blijvertje. In 2013 verscheen haar eerste boek, “Yoga en de kleur groen”, bij Standaard Uitgeverij.

Maar het brengen van een goed verhaal bleef boeien. Verrassende omgevingen, nieuwe sensaties of onverwachte wendingen: Nina houdt ervan zo veel mogelijk mensen een rol toe te kennen in een relevant relaas, met –als het enigszins kan- yoga als rode draad. Yoga draait immers om appreciatie voor (ieders) natuur en de schoonheid van matigheid. Waarden die vragen om actualisering. Wie beter dan een gepassioneerd trendwatcher met een groot hart voor de wereld, om de lont in het kruit te werpen.

Benefietacties organiseren in het Antwerpse Sportpaleis, ondersteuning bieden aan het AWDC in het kader van Wereldyogadag, yogasessies aantrekkelijk maken voor festivalgangers of lanceringen van sportlijnen voor gerenommeerde modemerken: Nina deinst niet terug voor een uitdaging.